Wednesday, 15 February 2012

Relaxed Time @ Grand Lexis PD


assalamualaikum...
hey peeps..
woahh..lame gile babeng i xhapdet belog kan...
bizi cket..plus tak sehat minus malas nak tekan keyboard nie merepek pepanjang..hee..

sebenarnye dah lame nak hapdet pasal i pegi PD cuti Maulidur Rasul and Wesak Day ritu..

oke, malas nak bebel bebanyak..i nak tunjuk gamba je neh..

*nombor bilek kiteorang
*view dekat luar bilek

*view untuk ke bilek


*best moment boleh tgk sunset and sunrise



nape gambar i takde? sebab i yang jadik photographer nye...plus takde orang pon yang nak amek gamba i...*sedeh* wuuuu =,=''

p/s : i ikot family trip kakak  and abang ipar..sendiri nak pegi tak mampu lagi oke..
Feel Free to Press Share and Like Buttons. THANKS !

Wednesday, 8 February 2012

#2 Spontaneous Thursday




When nothing goes RIGHT ,

go LEFT !



Feel Free to Press Share and Like Buttons. THANKS !

Tuesday, 7 February 2012

#2 Wordless Wednesday : Mata Saya Besar !



Feel Free to Press Share and Like Buttons. THANKS !

Wednesday, 1 February 2012

#1 Spontaneous Thursday


kalau la time dilamun cinta tu ada trafic light,
mesti kita boleh tau adakah kita perlu :
TERUSKAN,  PERLAHANKAN atau  BERHENTI !
 

Feel Free to Press Share and Like Buttons. THANKS !

COPYRIGHT@ALL RIGHT RESERVED BY SUEGADIS