Wednesday, 15 February 2012

Relaxed Time @ Grand Lexis PD


assalamualaikum...
hey peeps..
woahh..lame gile babeng i xhapdet belog kan...
bizi cket..plus tak sehat minus malas nak tekan keyboard nie merepek pepanjang..hee..

sebenarnye dah lame nak hapdet pasal i pegi PD cuti Maulidur Rasul and Wesak Day ritu..

oke, malas nak bebel bebanyak..i nak tunjuk gamba je neh..

*nombor bilek kiteorang
*view dekat luar bilek

*view untuk ke bilek


*best moment boleh tgk sunset and sunrise



nape gambar i takde? sebab i yang jadik photographer nye...plus takde orang pon yang nak amek gamba i...*sedeh* wuuuu =,=''

p/s : i ikot family trip kakak  and abang ipar..sendiri nak pegi tak mampu lagi oke..
Feel Free to Press Share and Like Buttons. THANKS !

Wednesday, 8 February 2012

#2 Spontaneous Thursday




When nothing goes RIGHT ,

go LEFT !



Feel Free to Press Share and Like Buttons. THANKS !

Tuesday, 7 February 2012

#2 Wordless Wednesday : Mata Saya Besar !



Feel Free to Press Share and Like Buttons. THANKS !

Wednesday, 1 February 2012

#1 Spontaneous Thursday


kalau la time dilamun cinta tu ada trafic light,
mesti kita boleh tau adakah kita perlu :
TERUSKAN,  PERLAHANKAN atau  BERHENTI !
 

Feel Free to Press Share and Like Buttons. THANKS !

Tuesday, 31 January 2012

#1 Wordless Wednesday : Me-Patrick, You-Spongebob !








Feel Free to Press Share and Like Buttons. THANKS !

February, Please be Nice to Me !


assalamualaikum...
hye geng !
pejam celik pejam celik, dah masok bulan kedua tahun 2012 kan..
rase macam kejap aje!
oke, Januari musim mengangur plus jadi bibik di rumah sendiri..
harapnye lepas nie dah boleh stat keje lah..dah lame sangat otak nie tak terai benda baru...dah naik beku tak cair cair tepu dah !
kepada sesiapa yang berkenaan, cecepat lah panggil i keje sebelom i merajok pegi bom apply tempat lain..dah penat tunggu dah nie...

*besok KL cuti. harap harap luse doang call lah..

take care !
Feel Free to Press Share and Like Buttons. THANKS !

Saturday, 28 January 2012

perghh! skirt pendek tuu....


assalamualaikum...
hye geng!
sempena weekend nie siang tadi i pegi lah window shopping dekat One Utama..
dah lame xpegi OU sesat  lupe dah kedai2 dea dekat mane...hee
jalan punye jalan, tetibe lapo la pulok...then g carik mekdi...
mase otw ke mekdi tu bukan nak cite la kan, macam2 jenis org i jumpe..al maklum lah, kan cuti weekend plus rayer cina tak habes lagi...
i xkesah pon sebenarnye sape i jumpe n how they dressed up..itu hak masing2 right!
but...i terrkeliru dengan ahkak sorang ni...oke, dea lawa dengan pakai dress and mini skirt dea tu plus jalan dengan boipreng dea *i thought* and i takde masalah pon tentang tu..

yang buat i tertarek dengan dea is bile mane dea jalan di tarek2 nye sekali skirt dea yg pendek tu...im just wondering la kan, ape motif dea mini skirt then tarek2 kebawah bile jalan...
pada i, kalau taknak nampak peha and betis yg chantek tuh tak payah la pakai mini skirt right?

bukan nak kata la, tapi sungguh pelik dan nampak tidak cerdik bile anda *pakai mini skirt tapi dalam mase yg same nak tutop peha a.k.a tarek2 skirt tu kebawah* melakukan sedemikian wahai cik kak~!
macam2 lah ragam manusia nie...

take care!
Feel Free to Press Share and Like Buttons. THANKS !

COPYRIGHT@ALL RIGHT RESERVED BY SUEGADIS