Saturday, 28 January 2012

perghh! skirt pendek tuu....


assalamualaikum...
hye geng!
sempena weekend nie siang tadi i pegi lah window shopping dekat One Utama..
dah lame xpegi OU sesat  lupe dah kedai2 dea dekat mane...hee
jalan punye jalan, tetibe lapo la pulok...then g carik mekdi...
mase otw ke mekdi tu bukan nak cite la kan, macam2 jenis org i jumpe..al maklum lah, kan cuti weekend plus rayer cina tak habes lagi...
i xkesah pon sebenarnye sape i jumpe n how they dressed up..itu hak masing2 right!
but...i terrkeliru dengan ahkak sorang ni...oke, dea lawa dengan pakai dress and mini skirt dea tu plus jalan dengan boipreng dea *i thought* and i takde masalah pon tentang tu..

yang buat i tertarek dengan dea is bile mane dea jalan di tarek2 nye sekali skirt dea yg pendek tu...im just wondering la kan, ape motif dea mini skirt then tarek2 kebawah bile jalan...
pada i, kalau taknak nampak peha and betis yg chantek tuh tak payah la pakai mini skirt right?

bukan nak kata la, tapi sungguh pelik dan nampak tidak cerdik bile anda *pakai mini skirt tapi dalam mase yg same nak tutop peha a.k.a tarek2 skirt tu kebawah* melakukan sedemikian wahai cik kak~!
macam2 lah ragam manusia nie...

take care!
Feel Free to Press Share and Like Buttons. THANKS !

0 comments:

Post a Comment

COPYRIGHT@ALL RIGHT RESERVED BY SUEGADIS