Friday, 27 January 2012

Barbeque di Cuti Hari Rayer Cina


assalamualaikum...
hye gengs!
penah buat bbq dekat pantai sungai tak? oke, i dah buat dah cuti CNY ritu..syiok habes habaq hang..sile denki oke! keh keh keh ;p
actually i ikot reunion yg kekawan mase form 3 SMK i dulu..
memandangkan sume cuti then we've decided to buat bbq and sebabkan semua jaoh dari pantai dan dekat dgn sungai so kami putuskan utk ber-BBQ dekat sungai kampong kite org..






air sungai yg sejok sedap di buat mandi manda...tapi i tak mandi pong..malas nak tukar plus tak bawak baju spare..haha..tp rugi woo..




best pulak jumpe kekawan lame..mish all of them~!
lame tak jumpe masing2 sume dah laen..makin chantek and ensem2 sumenye...
kawan i cakap i je kut yang tak berubah and tetap maintain..wuwuwu..



kawan : sue! kau nie bila nye nak besar? kecit je dari dulu.. 
kite : alaa..aku da makan banyak la, taknak besa2 jugak nak wat cane..wuwuwu 
kawan laki : kalau kau makan banyak pastu kau membuang memang tak kan besa2 laa..hahaa  
kawan : takpe, kecit2 pong comey..  
kite : bhahaha *hanye mampu gelak*



i dah memang kecit dari dulu..dah makan banyak2 pon still camtu jek..wuwuwuu..
sesape ade tips utk i besakan badan secara efektif tak? ;p

take care!
Feel Free to Press Share and Like Buttons. THANKS !

0 comments:

Post a Comment

COPYRIGHT@ALL RIGHT RESERVED BY SUEGADIS